FAQ

FAQ - Pogosta vprašanja
Escape Room v živo je nastal po navdihu videoigre "Escape The Room", v katerih je igralec zaklenjen v sobi in mora s pomočjo raziskovanja, povezovanja in logike priti do izhoda oziroma rešitve. V živo je zelo podobno, z razliko v tem, da je tu skupina več igralcev (2-6), ki poskušajo v času ene ure, razvozlati razne matematične in fizične uganke oziroma ovire. Igralci morajo dobro opazovati okolico in igrati timsko, saj le tako lahko pridejo do končne rešitve oziroma izhoda.
Svetujemo Vam, da pridete 15 minut pred dogovorjenim terminom, da lahko predstavimo pravila in se pripravite. V sobi imate 60 minut, da najdete pot do izhoda. Po končani igri napravimo nepozabno sliko, če to seveda želite, se malce pogovorimo in nasmejemo. Torej celotna izkušnja traja nekje uro in pol.
Če se Vam bo kje zataknilo, Vam bomo pomagali z dodatnimi namigi, s katerimi boste lažje prišli do izhoda.
Zelo radi ugodimo Vašim željam, naj bo to praznovanje rojstnega dne, zaroka, presenečenje prijatelju ali kaj podobnega. Prav tako ponujamo Team building program za podjetja. Zaupajte nam Vaše predloge, mi pa Vam bomo z veseljem prisluhnili in ustvarili nepozabno doživetje.
Vsakemu se lahko zgodi kaj nepričakovanega, zato nas prosimo obvestite vsaj 24 ur prej, da lahko sprostimo termin in Vam dodelimo drugega. V primeru da termina ne odjavite in ne pridete na dogovorjeno uro, Vaš termin smatramo kot izkoriščen.
Ker smo tukaj doma. Ker se kot domačini zavedamo kako pomemben je razvoj Bleda, saj že vrsto let dihamo in živimo z njim.
Brez problema. Samo osebje na začetku obvestite glede tega in Vam ne bomo podajali nobenih namigov med samo igro.
Ne priporočamo osebam, ki imajo večje težave s srcem, epilepsijo, ter klavstrofobijo.
V spremstvu staršev ali starejših oseb, se igre lahko udeležijo tudi mlajši otroci. V primeru, da so v skupini le otroci, pa priporočamo najnižjo starost okoli 13 let.
Uganke so prilagojene vsem osebam, ne glede na starost.
V sobi ni potrebna nobena sila, niti noben fizični napor.
Ne, soba ni namenjena strašenju ampak zabavi.
Plačilo je možno le gotovinsko na sedežu podjetja.
Brez skrbi, predznanje o mafiji ni potrebno. Soba je zasnovana tako, da lahko skozi raziskovanje in reševanje ugank sproti spoznavate njene zanimivosti. Vse potrebno bomo razložili pred pričetkom igre.
Pokličite nas na 031 259 210 ali pa nam pišite na: info@lockless.si.